\

Essam EL Mouwafik

Asalaamou alaikom wa rahmatoelilah wa barakatoe

Mijn naam is Essam EL Mouwafik en ik mag me vanaf 1 augustus met groot plezier de nieuwe directeur van IBS Aboe el-Chayr noemen. Hiervoor heb ik met enthousiasme als docent op het voortgezet onderwijs gewerkt. Omdat ik graag ook een steentje bijdraag aan de richting van het onderwijs, heb ik naast het doceren ook organisatorische taken op me genomen als vakgroephoofd en zorgcoördinator. Als schoolleider vind ik het belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan, zich er veilig voelen en dat elk kind op zijn of haar eigen niveau het beste uit zichzelf kan halen.

Ons team bij Aboe el-Chayr bestaat uit gedreven en enthousiaste leerkrachten, medewerkers en vrijwilligers. Samen streven we ernaar om in een veilige en prettige sfeer onderwijs te bieden aan de leerlingen. We hebben veel plannen en uitdagingen uitgestippeld om de komende periode verder te bouwen aan de kwaliteit van het onderwijs op onze school, om zo de talenten van uw kind verder te laten ontplooien.

Omdat iedereen een goede toekomst wil voor zijn kinderen, en een goede basis mede wordt gelegd op de basisschool, is een goede samenwerking met de ouders essentieel. Ik kijk ernaar uit om de kinderen en u beter te leren kennen zodat we samen inschaAllah, uw kind een mooie schooltijd kunnen bezorgen bij Aboe el-Chayr.

 

Met vriendelijke groet,

Essam El Mouwafik

 

Juffrouw Wendy

Beste ouders/ verzorgers,

Graag stel ik me aan u voor.

Mijn naam is Wendy Kesting en ik ben de nieuwe intern begeleider.

Ik heb de afgelopen 25 jaar in het speciaal onderwijs in Tilburg gewerkt, waarvan de laatste 7 jaar bij Samenwerkingsverband Plein 013 als consulent Passend Onderwijs. Als consulent werkte ik met veel plezier op bs. De Regenboog, De Lochtenbergh en ook een jaar op deze school. Ik vind het echt fijn om nu op een vaste school te gaan werken in deze kleurrijke wijk Stokhasselt.

Samen met juf Esra en juf Zeynep ga ik de leraren en leerlingen ondersteunen. Als er wat met uw kind is, is de leraar het eerste aanspreekpunt voor u als ouder.

In overleg met de leraar kunt u aangeven, dat u graag met ons een gesprek wilt.

Juf Wendy: voor de groepen 1, 2, 3 en 6.
Juf Esra: voor de groepen 4 en 5.
Juf Zeynep: voor de groepen 7 en 8.

Ik woon met mijn gezin in Tilburg.

Als moeder weet ik uit ervaring, dat het prettig is om een goed contact met school te hebben. Daarom zal ik de ochtenden om 8.30 uur op het schoolplein zijn om een praatje te maken.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en woensdagochtend.

Ik vind het belangrijk, dat alle kinderen zich goed kunnen ontwikkelen en zichzelf mogen zijn op een veilige en fijne school. Daar ga ik me voor 100 % voor inzetten.

Als er wat is, hoop ik dat u een afspraak met me maakt.

U bent altijd welkom!

Met vriendelijke groeten, Wendy Kesting

Meneer Malik

Selamun Aleykum,

Ik ben Malik Ozcan, 28 jaar oud en momenteel woonachtig in Tilburg.

Onlangs heb ik de opleiding Islamitische Theologie afgerond aan de Islamic University of Applied Sciences. Mijn passie voor Islamitische wetenschappen en geschiedenis wil ik graag overdragen aan mijn omgeving. Dit heeft ertoe geleid dat ik docent ben geworden, zodat ik islamitische kennis over kan dragen aan leerlingen.

De afgelopen jaren heb ik islamitische vakken gedoceerd aan kinderen tussen de 8 en 13 jaar. Vanaf het schooljaar 2021/22 zal ik samen met mijn collega Malika de godsdienstlessen verzorgen op de IBS Aboe el-Chayr.

Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega’s onze ervaring te delen met de leerlingen op onze school. Moge Allah (c.c.) het vergemakkelijken voor ons en onze zuivere intenties beschermen, Amin.

Meneer Rik

Ik ben Rik, de nieuwe conciërge op Aboe el-Chayr. Ik ben woonachtig in Tilburg. Ik ben getrouwd en heb een dochter. Ik heb hiervoor in de zorg gewerkt. 

Dit is mijn eerste functie als conciërge en ik heb er super veel zin in. Ik kijk ernaar uit om alle collega’s en leerlingen te leren kennen. Ik ga mijn uiterste best doen om mij vol in te zetten bij Aboe el-Chayr. 

Als er vragen zijn of u wilt gewoon een praatje maken, kom dan gerust langs.

 

Tot snel op school.

Meneer Mark

Beste ouders van de Aboe el-Chayr. 

 

Komend schooljaar kom ik het team van leerkrachten en onderwijsassistenten versterken. 

Mijn naam is: Mark en ik ben 50 jaar. Momenteel ben ik bezig met een carrière switch door mijzelf om te laten scholen tot leerkracht aan de Pabo. Mijn grote passie is voetballen wat ik ook geruime tijd hebben kunnen doen als werk. Mijn tweede passie is voor de klas staan. Belangrijk is hierbij dat dit in een veilige omgeving gebeurd.  

Ik kan niet wachten om te beginnen en hoop jullie te kunnen begroeten in het komend jaar. 

 

 Meneer Mark