ibs Aboe el-Chayr zoekt een:

Groepsleerkracht bovenbouw (0,5-1,0 FTE)

SIPO

Stichting Islamitisch Primair Onderwijs is het schoolbestuur van vijf basisscholen in de regio Zuidwest Nederland. Als groeiende scholengemeenschap met ongeveer 1000 leerlingen verdeeld over de vijf scholen zijn wij op zoek naar onderwijsprofessionals die ons team komen versterken. SIPO richt zich op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardig primair onderwijs op Islamitische grondslag. Hierbij is het uitgangspunt dat onze leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen met het oog op hun functioneren in de Nederlandse samenleving. Dit wordt gedaan vanuit onze kernwaarden: Ihsaan, respect, rechtvaardigheid en naastenliefde.

Aboe el-Chayr

De basisschool Aboe El-Chayr is gevestigd in Tilburg-Noord en biedt onderwijs aan 330 leerlingen. Onze leerlingen hebben diverse culturele achtergronden en worden op onze school opgeleid om deel te nemen aan de Tilburgse samenleving. Ons team bestaat uit ongeveer 35 collega’s waaronder interne begeleiders, leerkrachten, onderwijsassistenten, leraar ondersteuners, administratief medewerker en een conciërge.

Vanuit de Fitrah (natuurlijke aanleg) van het kind voeg jij mooie (levens)lessen toe om je leerlingen voor te bereiden op een goede toekomst. Inspireer jij ze om het beste uit zichzelf te halen?

Jouw impact op onze leerlingen

Dit is nog eens een mooie uitdaging: samen bouwen aan de toekomst van de kinderen. Jij speelt een belangrijke rol hierin. Je maakt lessen begrijpelijk en leuk, waardoor je leerlingen plezier hebben in de klas. Voor jou is lesgeven niet alleen kennis overdragen, maar ook de kinderen helpen voor te bereiden op het voortgezet onderwijs. Jij:

Biedt inspirerend, enthousiasmerend en uitdagend onderwijs aan de leerlingen
Helpt de leerlingen zich te versterken in hun gevoel van eigenwaarde, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en positief-kritische houding
Stimuleert de leerlingen hun talenten te ontdekken en er iets mee te doen

Ons aanbod

Je komt terecht in een gemêleerd team, waarin we samen de uitdaging aangaan om te bouwen aan de toekomst van onze leerlingen. Ons doel is om al onze leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. We bieden je veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Ook krijg je:

Een salaris op basis van de cao PO tussen de €3.001 en €4.573 (schaal LB)
Vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
De kans om samen met je collega’s ons onderwijs steeds verder te verbeteren

Jouw achtergrond

Jij wordt enthousiast van het lesgeven aan de jongste doelgroepen in onze samenleving. Met humor, positieve energie en een flinke dosis aan flexibiliteit motiveer je je leerlingen voor alles wat er te leren valt.  Verder heb je:

Een PABO-diploma (ook als zij-instromer ben je welkom)
Een goede beheersing van de Nederlandse taal, in gesprek en op papier
Al wat kennis en/of ervaring met ‘Passend onderwijs’ en bijbehorende zorg

Voel je welkom!

Wil jij ons helpen onze school Aboe el-Chayr sterk neer te zetten? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te mailen (graag met vermelding van de gewenste locatie) naar Seda Özkan (HR-Adviseur) via solliciteren@sipobreda.nl