GGD

Wat doet GGD Hart voor Brabant voor uw kind op school?

Een jeugdverpleegkundige en jeugdarts van GGD Hart voor Brabant volgen de groei en ontwikkeling van uw kind. Als uw kind 5/6 jaar en 9/10 jaar is, ontvangt u een uitnodiging voor een afspraak over hoe het met hem/ haar gaat bij het consultatiebureau in MFA De Dirigent.

U kunt altijd contact opnemen met een jeugdverpleegkundige van de GGD als u vragen heeft over het opgroeien, de gezondheid en/ of de opvoeding van uw kind tot hij/ zij 18 jaar is. Voor een afspraak of telefonische hulp, bel: 088 368 7100 of vul het contactformulier in op www.ggdhvb.nl/mijnkind. Op deze webpagina kunnen ouders ook chatten met een jeugdverpleegkundige. Er is een aparte chat voor vragen over kinderen van 0-5 jaar en van 0-18 jaar.

De jeugdverpleegkundige en jeugdarts helpen school ook bij het signaleren, beoordelen en verwijzen van leerlingen als er sprake lijkt te zijn van fysieke, psychische en/ of psychosociale problemen.

Een adviseur gezonde school van GGD Hart voor Brabant helpt de school met het stimuleren dat de leerlingen gezond leven en gelukkig zijn. Zo is water drinken bij ons heel normaal geworden en gaan we meer fruit eten op school. Ook helpt de adviseur gezonde school met het organiseren van voorlichtingen en cursussen aan ouders over opvoeden, gezondheid en ziekte en welzijn.

Navigeer snel naar:

Schoolgids

Click hier voor meer informatie over onze school

Schoolkalender

Click hier voor onze schoolkalender met belangrijke data.

Aanmelden

Click hier voor meer informatie over het aanmelden

Nieuwsbrief

Click hier voor de nieuwsbrief van onze school

Contact

Click hier voor onze contactpagina

Vacatures

Click hier voor onze vacaturepagina